Aankomende wedstrijd: SJS 1 - CSVC 1 (regulier) op 27 okt. om 14:30

CSVC houdt ongeslagen status vast.

Daar CSVC ook de derde competitiewedstrijd winnend wist af te sluiten blijft men koploper met het maximale aantal punten. Vier clubs waren tot nog toe ongeslagen. SCN haakte af door van SVBO te verliezen en CSVC liet zelf het nog ongeslagen Onstwedder Boys met lege handen huiswaarts keren. CSVC is nu samen met SVBO lijstaanvoerder. CSVC gaat zaterdag op bezoek bij middenmoter Nieuw Balinge terwijl SVBO aantreedt tegen het sterk gestarte Tiendeveen. CSVC ging uitstekend van start tegen Onstwedder Boys. Na ruim tien minuten spelen was de stand al 2-0 in het voordeel van de Coevordenaren. CSVC zocht van meet af aan de aanval en mede door slecht uitverdedigen van de Onstwedder doelman Rein Koudstaal kon Wesley Schutten CSVC al snel op voorsprong zetten. Vijf minuten later scoorde Jurriaan Veldhuis uit een hoekschop koppend de 2-0 binnen en leek CSVC op rozen te zitten. Dat had ook zeker gekund daar het danig geschrokken Onstwedder Boys CSVC volop ruimte en daardoor mogelijkheden bood om de score uit te bouwen. De thuisclub ging daar, ondanks het goede spel, aanvallend veel te onzorgvuldig mee om en kwam niet tot een hogere score. Mede daardoor kwamen de Boys langzaam maar zeker ook in de wedstrijd en werd doelman Rogier Assen met een gevaarlijke inzet op de proef gesteld. Halverwege de zeer levendige eerste helft kwamen de gasten dichterbij. Uit een hoekschop van Gerwin de Wijk viel de bal op rommelige wijze binnen en incasseerde CSVC het eerste tegendoelpunt van deze competitie. CSVC bleef vervolgens wel het initiatief houden maar wist in de fase tot de rust de stand geen beter aanzicht te geven daar men aanvallend lang niet scherp genoeg was.

Na rust werd de wedstrijd er niet fraaier op. Het overwicht van CSVC ebde weg maar ook de gasten wisten geen stempel op de wedstrijd te drukken. De 2-1 stand leek te blijven staan maar daarvoor moest doelman Assen nog wel een goed genomen vrije trap uit de kruising tikken hetgeen hij dan ook met verve deed. Pas in de slotminuut van de wedstrijd gooide Dylan Huizing middels een fraaie treffer de wedstrijd definitief in het slot en zegevierde CSVC uiteindelijk met 3-1 in een zeer sportief duel dat prima werd geleid door de charmante scheidsrechter Judith ter Bork-Meijer.