Aankomende wedstrijd: FC Zuidlaren 1 - CSVC 1 (regulier) op 28 okt. om 15:00

Kleding presentatie

Afgelopen vrijdag was het dan zover. De kledingpresentatie van het eerste senioren elftal van C.S.V.C.

Maanden van voorbereiding gingen hieraan vooraf.
De kleding gesponsord door onze hoofdsponsor Gert Weerts van Toscana Drenten BV, deuren en kozijnen uit Hardenberg en
Henry Stuifzand van Combisport sport 2000 uit Coevorden liggen aan de basis voor de
financiële ondersteuning v.w.b. de aanschaf van de tenues, trainingspakken, presentatiepakken, inloopshirts, tassen maar ook coachjassen.

Na een mooie presentatie van alle kledingstukken werden de sponsoren bedankt voor hun bijdrage en in het zonnetje gezet.

Ook enkele vrijwilligers ontvingen een bedankje voor hun inzet om tot dit mooie resultaat te komen.
C.S.V.C. bedrukte zelf de kleding en de tassen. Dat is wel enigszins uniek te noemen. C.S.V.C. schafte hiervoor zelf de apparatuur aan.
De logo’s van de sponsoren werden geheel zelf opgezet, geplotterd en gedrukt met een prachtig eindresultaat.
Enige tijd geleden werd ook al de kleding (hoofdsponsor 123 inkt) voor de jeugd gepresenteerd waarvoor C.S.V.C. ook al zelf voor de bedrukking zorgde.

Na de pauze werd een voetbalkwis georganiseerd met leuke vragen waardoor het als vanouds een gezellige avond werd waarop we met tevredenheid kunnen terugkijken.

Wilt u getuige zijn van het mooie resultaat van de kleding kom dan op 7 oktober kijken dan spelen we uit in ons uit shirt, t tegen SVBO1 om 14:30u en dan komt u uiteraard onze eerste selectie aanmoedigen tot een goede prestatie.

Op 14 oktober zal onze eerste thuis wedstrijd zijn en zal dan ook spelen in het nieuwe thuis tenue.

Klik hier voor de foto's

Bestuur C.S.V.C.