Aankomende wedstrijd: CSVC 1 - Nieuw Balinge 1 (regulier) op 25 mei. om 14:30

Informatie PWZ Finale

Voetbalvrienden!

We hebben het gehaald, de finale!
Na een mooi feest is het nu tijd voor de organisatie.

Voor de finale in Angelslo hebben wij 4 bussen geregeld met een maximaal aantal van 200 personen. Bij opgave ben je dus verzekerd van toegang tot de zaal in Angelslo. De dag begint 5 januari vroeg we vertrekken om 8.45 uur vanaf de kantine. De kantine is om half 9 geopend voor een kopje koffie. We vertrekken precies om 8.45 uur dus wees alsjeblieft op tijd. Vervolgens zullen we arriveren bij de ingang van sporthal en gaan we naar binnen via een speciale ingang.  In de bus word er gestempeld en kun je de hele dag in en uit lopen. De bus vertrekt in de avond om 19 uur weer huiswaarts waar deze dag wordt afgesloten met een fantastische feestavond om met elkaar dit fantastische toernooi af te sluiten.

De kosten voor deze dag bedragen €12,50 hierin is inbegrepen: De bus, een fantastisch oranje shirt en de entree.

Je kan je opgeven bij Lennart Breman 0618099563

Losse kaart verkoop is niet mogelijk via CSVC.