Aankomende wedstrijd: () op . om

De Accommodatie

De Kantine

De kantine van C.S.V.C. werd in het seizoen 2004/2005 geheel verbouwd en gerestyled. Zo werd de kantine voorzien van:

 • een nieuwe zelf ontworpen bar
 • een nieuw plafond met designverlichting
 • een nieuwe vloer
 • statafels
 • kunststof kozijnen en een geheel nieuwe pui
 • compleet vernieuwde entree

Een mooie kantine waarin veel verenigingsactiviteiten plaatsvinden. Hieronder staan foto's waarmee wij u een indruk willen geven van het geheel van de kantine. Als u geïnteresseerd bent in de activiteiten die georganiseerd worden klikt u op onderstaande link:

Vanachter de bar heeft u een prachtig totaalzicht op de nieuwe kantine van v.v. C.S.V.C. met volledig zicht op de prachtige lichtbakken met de namen van de sponsoren en vanuit de kantine  heeft u zicht op de drie sportvelden die rondom het gebouw gesitueerd zijn.

Voor de jeugdigen en vaak ook voor de ouderen is er vertier genoeg. Zo kan er getafeltennist worden en ook staat er een tafelvoetbalspel. Achter in de hoek kan men rustig een portje dart spelen, maar ook televisie kijken als de drukte het toelaat. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek gecreëerd. De bar is uitgerust met twee tapinstallaties en er is ruim gelegenheid om frisdrank en koffie te schenken. De nieuwe bar voldoet ruimschoots aan de eisen van de huidige tijd. De vereniging telt vele vrijwilligers die vanachter de bar de toeschouwers bedienen. De verlichting werd speciaal ontworpen en daarbij wordt het effect van een sterrenhemel gecreëerd.

De Keuken

Als sluitstuk van de grote verbouwing werd de keuken geheel aangepast aan de eisen van de moderne tijd. De keuken voldoet hiermee geheel aan de eisen van de keuringsdienst van waren. Om hieraan te kunnen voldoen heeft het bestuur besloten duurzame materialen te gebruiken voor de inrichting van de keuken.

Zo werden de volgende zaken geïnstalleerd en uitgevoerd:

 • een bak-unit van roestvrij staal uitgerust met een moderne afzuigkap
 • de aanschaf van werkbanken en opbergunits van roestvast staal
 • het betegelen van alle muren van plafond tot grond.
 • de aanschaf van een moderne keuken met afzuiging en roestvaststalen spoelbakken zodat hygiëne gewaarborgd blijft.
 • het opleiden van vrijwilligers van de bar en de keuken. Zij hebben een certificaat sociale hygiëne.

Een mooie keuken waar we best trots op mogen zijn. Hierboven staan foto's waarmee wij u een indruk willen geven van het geheel. De keuken is rondom de wedstrijden geopend. Om de inwendige mens tegemoet te komen ontwierp men statafels zodat de gasten met gemak de eetwaar kunnen nuttigen. Van gehaktbal tot broodje ham voor iedereen is er wel wat. Het zal u aan niets ontbreken. Van snert in de winter tot ijs in de zomer. De vereniging staat haar mannetje ook tijdens grote evenementen. We noemen bijvoorbeeld de familiedag, als er veel leden aanwezig zijn al of niet met hun familie of tijdens het Vonktoernooi. Onze vrijwilligers staan altijd voor u klaar!

De toiletgroep

De complete toiletgroep werd voorzien van design-tegelwerk. U ziet met enige verbeelding een voetballer afgebeeld op de wanden van de toiletten. In de toiletten zijn hangpotten gemonteerd zodat i.v.m. de hygiëne de vloeren makkelijker kunnen worden gereinigd. Alle toiletten zijn voorzien van wasbakken en spiegels en handdoek. De verlichting gaat automatisch aan als u binnenstapt.

De gehele groep is uitgerust met een invalidentoilet. Als extra's zijn hier grote steunen gemonteerd zodat het staan en zitten wordt vergemakkelijkt. Het invalidentoilet wordt tevens gebruikt door ouders die hun baby's willen verschonen. Hiertoe werden in dit toilet enkele hulpmiddelen aan de muur bevestigd. De vloeren in alle toiletten zijn ontworpen in samenhang met de vloer in de kantine en zijn betegeld in één doorlopend motief welke u overal terugvindt.

Ingang kleedkamers

Om een goede ruime toegang te verkrijgen naar de kleedkamers werd er gekozen voor dubbele deuren. Evenzo werd gekozen voor een inpandige bereikbaarheid van de kleedkamers. Enerzijds om de kleedkamers centraal te kunnen afsluiten en anderzijds om onafhankelijk van de weersomstandigheden te kunnen zijn. Bij het betreden van gang naar de kleedkamers gaat de verlichting automatisch aan. 

Informatie

Direct naast de hoofdingang van de kleedkamers ziet u het informatiebord waarop u wekelijks kunt zien welke zaken zich allemaal rondom het voetbal afspelen.

Een stukje naar rechts ziet u het wedstrijdbord waarop door de wedstrijdsecretaris aangegeven wordt welke wedstrijden er deze dag zoal gespeeld worden. Ook hangt hier de indeling van de kleedkamers van de betreffende speeldag.

Voor diegenen die een bijdrage willen leveren aan het clubblad hangt onder het wedstrijdbord een kopij-bus waarin wedstrijdverslagen, leuke berichten mededelingen enz. kunnen worden gedeponeerd. Deze stukjes worden ook op deze website gepubliceerd. Beter is het om rechtstreeks uw epistel aan de website te mailen. Uw stukje komt dan ook in het clubblad. Op de derde foto ziet u de opgang naar de bovenverdieping waar de:

 • bestuurskamer,
 • ontspanningsruimte,
 • wedstrijdsecretariaat en
 • vergaderzaal zijn gesitueerd.

Gang op overloop

Tijdens de bouw van de kleedkamers kwam de vraag of het bestuursgedeelte ook uitgebreid moest worden. Er is besloten om dit wel te doen.
Zo zijn de bestuurskamer en een deel van de ontspanningsruimte boven op de nieuwe kleedkamers gebouwd en werd het overige gedeelte aan de nieuwe situatie aangepast. De onderstaande foto's en ook die op de volgende pagina's geven u een indruk van het resultaat.

Gang op overloop

Zodra u de trap naar boven heeft genomen komt u op de overloop naar het bestuursgedeelte van de accommodatie.
Op de bovenverdieping zijn achtereenvolgens: 

 • de bestuurskamer,
 • de ontspanningsruimte,
 • het wedstrijdsecretariaat en
 • de vergaderzaal gesitueerd.

Direct boven aan de trap staat u voor het wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat.

Elke zaterdag komen hier de leiders en de trainers hun wedstrijdzaken afhandelen. Het invullen van de wedstrijdformulieren, even een kopje koffie drinken, nog even napraten en dan weer naar huis. Als u links kijkt ziet u de gang naar de hoofdbestuurskamer. In deze gang is er nog een mogelijkheid om even apart te zitten met een redelijke mate van privacy. Naast de toiletgroep op de boven verdieping loopt de gang door naar de bestuurskamer. Zowel voor de deur naar het wedstrijdsecretariaat als voor die  naar de bestuurskamer zijn kapstokken waarop een ieder geacht wordt zijn jas te hangen.

Het wedstrijdsecretariaat annex kleine vergaderruimte werd toegevoegd aan de bovenbouw omdat hier veel administratieve handelingen plaatsvinden. Door de week vinden hier ook de elftalbesprekingen plaats. Als u wilt weten welk programma er uw elftal speelt dan kunt u elders op deze website per team de gevraagde informatie bekijken.

Een drukte van belang

Zaterdags is het een drukte van belang in het wedstrijdsecretariaat. Een vereniging met 24 teams speelt al gauw 12 wedstrijden per zaterdag thuis. Dat betekent altijd veel in- en uitloop op de zaterdag- en doordeweekse avonden. Zaterdags nemen de ordedienst- en de ontvangstvrijwilligers hun zetel in het wedstrijdsecretariaat. Gedurende de gehele dag worden er gegevens van de wedstrijden verzameld en worden de uitslagen vastgelegd in een totaaloverzicht. Het overzicht vindt u vervolgens de volgende dag op de website weer terug.
Op donderdagavond vinden de elftalbesprekingen plaats. Tijdens deze besprekingen wordt er vastgesteld wie aanstaande zaterdag speelt en wie er op de bank zit. Hiermee zijn deze besprekingen niet meer weg te denken in de organisatie van C.S.V.C. Alleen op deze wijze kunnen we er voor zorgen dat de elftallen met voldoende spelers op pad gaan om vervolgens in de wedstrijd het 'slimme' spelletje te spelen en de overwinning mee naar huis te nemen.

Bestuurskamer

Toen besloten werd om met de verbouwing ook de ruimte in de bovenbouw beter te benutten werd de bestuurskamer ook flink onder handen genomen. Je mag wel stellen: totaal gerenoveerd en verplaatst naar het voorste gedeelte. Compleet uitgerust met een balkon, een aparte ruimte voor de secretaris, een radiokamer en een goed geoutilleerde keuken mogen we met trots vaststellen dat we hier zeker één van de modernste bestuurskamers uit de regio hebben gerealiseerd.

Gebruik 

De bestuurskamer van de v.v. C.S.V.C. wordt door de week gebruikt voor de ontwikkeling en beleidsvorming van de vereniging.
Tijdens bestuursvergaderingen worden zaken uitgewerkt en worden beslissingen genomen die de vereniging ook nog in de jaren na deze het nodige bestaansrecht geven. De zaterdag daarentegen is geheel gewijd aan het voetbal. Bestuursleden van andere verenigingen alsmede de scheidsrechter worden keurig ontvangen met een kop koffie. Eigen bestuursleden zorgen ervoor dat informatie over en weer wordt uitgewisseld en blijven zodoende op de hoogte van wat er zich in de lokale voetbalwereld allemaal afspeelt.

Gebruik 

De omroeper staat paraat om de elftallen aan te kondigen en de pupil van de week wordt hier als het belangrijkste lid van de vereniging gekwalificeerd. De bestuurskamer, compleet uitgerust met balkon, is vaak een ruimte waar ook de pers haar opwachting maakt. Bijna teveel om op te noemen en u zult er wel van overtuigd zijn dat ook de bestuurskamer van de v.v. C.S.V.C. een niet meer weg te denken onderdeel uitmaakt in de ontwikkeling van de club.

Direct contact met ons opnemen? Klik hier om contact met ons op te nemen.