Aankomende wedstrijd: () op . om

Website informatie

Algemeen

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de nieuwe website tot een succes te maken. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de website, dan horen we die graag. Klik hier om contact op te nemen.

KNVB Dataservice

Csvc.nl maakt gebruik van de KNVB Dataservice. Alle informatie is altijd tot op het laatste moment bijgewerkt. De KNVB heeft hier speciaal een IT infrastructuur voor ontwikkeld. Dus geen wekelijkse Excel schema’s meer invoeren. Vanaf nu alle officiële programma’s, uitslagen, standen en afgelastingen altijd actueel binnen handbereik! Programma’s, uitslagen, standen en afgelastingen zijn op elk moment te bekijken op csvc.nl of via de mobiele website m.csvc.nl.

Ontwerp en Ontwikkeling

Csvc.nl is ontwikkeld door Webkode Internet Diensten uit Coevorden. Kijk voor meer informatie op: www.webkode.nl

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt.

Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Nadere informatie Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Wij behouden ons alle rechten voor.